Uit ons gastenboek

Uit het Gastenboek van de Fermette:

 

 

De heer Pelders:
Het huis ligt heerlijk rustig met mooi uitzicht aan de voorzijde. De omgeving is prachtig groen, er is veel te doen in de nabije en weide omgeving. Zonder te overdrijven: dit is een fantastisch vakantiehuis. Zeer compleet, heerlijk ruim, stijlvol gerestaureerd, smaakvol ingericht (modern landelijk). Heerlijk sfeertje, zowel binnen als buiten op het terras. Je kunt heerlijk zitten in de zomer in de schaduw van de tarp. Ook voor kinderen is het een eldorado, binnen is er een grote speelkamer boven en buiten een trampoline.

Mevrouw Baelde:
Schitterende lappendeken van velden, slaperige dorpjes, leuke meertjes! Magnifiek huis, alle comfort, mooie hedendaagse inrichting. Voelt meteen als een thuis.

Mevrouw Reems :
In 1 woord: fantastisch. Wat een geweldig huis en omgeving. Wel een eindje rijden om dingen te zien, maar dat is helemaal niet erg want de omgeving is adembenemend!

Mevrouw Dessein:
De woning is gelegen in een prachtige wandelomgeving waar de stilte en rust overheersen. ‘s Avonds kun je intens genieten van de sterrenhemel, er is immers geen enkele andere ‘lichtvervuiling’. Vertrouwd met de Waalse Ardennen was het verrassend om vast te stellen dat de Franse Ardennen een heel ander stuk natuur prijs geven. Een heerlijk huis dat schitterend gerenoveerd is, het ademt één en al sfeer en gezelligheid uit. Je voelt je er meteen thuis! De woning is zeer goed voorzien, van sinaasappelpers tot wasmachine. Met 3 terrassen, die verschillend georiënteerd zijn, kan je ten volle genieten om op elk tijdstip buiten te aperitieven, te lezen, te lunchen, te BBQ’en,… Maar ook binnen is het erg gezellig met de kachel, de gebruikte materialen, de lange houten eettafel,… Het Oude Boerderijtje is ook erg kindvriendelijk: er zijn allerhande gezelschapsspelletjes en strips voorzien, een tekenbord, trampoline, schommel, heel wat buitenspeelgoed zoals ballen, frisbee, badmintonraketten, vliegers,…Onze kinderen hebben op geen enkel ogenblik naar de tablet of televisie gevraagd.
We hebben mooie wandelingen gemaakt in de omgeving, inclusief een tocht met ezel Nutella van de kinderboerderij in het dorp (https://www.fermepedagogiqueliart.fr/randonnee). Ook vonden de kinderen het hoogteparcours, gelegen op een kwartiertje rijden, erg fijn.
De communicatie met de eigenaar verliep bijzonder vlot, zowel vooraf, tijdens het verblijf als achteraf.
Kortom, een aanrader!

Mevrouw Van der Raad:
Wij gingen naar dit huisje voor de rust, de ruimte en de omgeving. Die hebben we gekregen. Het is heerlijk bijkomen in deze omgeving. Als je de drukte van de stad wilt ontvluchten zit je hier heel goed. Het huisje is fantastisch en van alle gemakken voorzien. De speelkamer voor de kinderen is gigantisch wat heerlijk is. De kinderen vermaken zich terwijl jij een boek kunt lezen voor de haard.
De woonkamer en eetkamer zijn gescheiden. Dus je kunt je makkelijk even terugtrekken als de haard je te veel heeft opgewarmd.
Kortom een heerlijk plek als je voor de rust komt. Als je meer activiteit zoekt bv winkelen of een stedentrip zit je wel even in auto. Op ongeveer een uurtje rijden zit je in Reims.

Mevrouw Schutz:
Prachtig uitzicht, veel rust en veel mooie natuur om heerlijk in te wandelen. De woning is heel comfortabel en prettig ingericht. De gastvrijheid van de eigenaren is overal in terug te zien en maakt dat de gasten zich erg welkom voelen. De geschiedenis van het huis die zowel in foto’s als in omschrijvingen en voorwerpen in het huis terug te vinden is, maakt het een extra bijzonder huis.

Mevrouw Smit-Bosch:
Mooie omgeving, we hebben veel gewandeld, bramen geplukt etc.
Heerlijk rustig; geen verkeer en geen lichtvervuiling, ik wist niet dat er zoveel sterren waren 😉
Heerlijk huis, lekker de ruimte, zowel binnen als buiten. Mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk contact met de eigenaren.

Mevrouw Otten:
Heerlijk genieten hier. Lavendel was in de knop, egel liep rond, fijn wandelen en trampo en kabelbaantje buiten voor onze boys. Super fijn dat we hier super last minute mochten komen. De eigenaren waren erg behulpzaam, heel informatief en bereikbaar.
Het huis is een fantastisch verbouwd familiehuis, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een gezin met actieve jongens en opa en oma! Houtkachel was zelfs fijn in de (lente)avond, trampo buiten een hit en mooie omgeving waar je van alles kan maar niets hoeft.